Meniu
Coșul tău

Blog Emisii RSS

10 Apr Hărți de drumeție și cicloturism pentru Munții Șureanu
0 5385
Munții Șureanu fac parte din Grupa Parâng a Carpaților Meridionali și au cel mai înalt vârf cu altitudinea de 2130 metri în Vârful lui Pătru. Înălțimile acestei subgrupe montane sunt medii și mici, fiind lipsiți de creste abrupte și de custuri glaciare, precum putem întâlni în Munții Parâng spre exe..
10 Apr Organizează viitoarea drumeție în Munții Cindrel – Lotrului cu hărțile Munții:Carpați
0 5173
Pentru iubitorii de natură și de activități outdoor zonele montane reprezintă adeseori cele mai atractive destinații. Pentru o parte dintre aceștia doar munții cu creste semețe și abrupturi periculoase reprezintă o variantă pentru organizarea drumețiilor, dar există și turiști care își doresc drumeț..
10 Apr Invitație la drumeție în Munții Parâng – Latoriței – Căpățânii
0 4906
Dacă te numeri printre pasionații de natură și de drumeții montane, atunci cu siguranță că Munții Parâng – Latoriței – Căpâțânii pot fi o destinație foarte inspirată. Munții Parâng se numără printre cele mai căutate masive montane din România pe întreaga durată a anului. Argumentele pentru acest luc..
28 Oct Descoperă Munții Semenic cu ajutorul hărților de drumeție și a hărților cicloturistice
admin 0 7777
Munții Semenic reprezintă o subunitate a Munților Banatului din Carpații Occidentali. Datorită altitudinii, Munții Semenic „găzduiesc” cel mai înalt vârf din Munții Banatului, și anume Vf. Piatra Goznei cu altitudinea de 1447 metri. Pe lângă Vf. Piatra Goznei în Munții Semenic regăsim și vârful mont..
15 Sep Explorează Munții Locvei și Munții Almăjului cu hărțile Munții Carpați
admin 0 8894
Chiar dacă Munții Banatului nu oferă înălțimile și peisajele Munților Retezat sau ale Făgărașilor, trebuie spus că fiecare turist poate găsi și în această zonă peisaje de o frumusețe aparte și atracții unice, cum nu mai există în alt colț al țării. Dacă până acum nu ai ajuns să explorezi Munții Locv..
26 Jul Hărți de drumeție pentru Munții Retezat – Godeanu – Vâlcan
admin 0 4516
Munții Retezat – Godeanu – Vâlcan „găzduiesc” pe cea mai mare parte a teritoriului Parcul Național Retezat, primul parc național din România. Munții Retezat sunt recunoscuți ca fiind printre cei mai vizitați munți din România. Acest lucru se datorează atât peisajelor sale deosebite, cât și celor pes..
15 Sep Organizează drumețiile în Munții Poiana Ruscă cu ajutorul hărților Munții:Carpați
admin 0 14700
Situat între Munții Banatului și Munții Apuseni, Masivul Poiana Ruscă este identificat ca fiind o subgrupă de sine stătătoare a Carpaților Occidentali. Munții Poiana Ruscă oferă un peisaj aparte tuturor acelora care doresc să descopere o parte a Carpaților Românești care nu se află printre principal..
15 Sep Echipa Munții Carpați te invită la drumeție!
admin 0 6150
Carpații Românești reprezintă fără îndoială una dintre atracțiile turistice majore și emblematice ale României. Diversitatea geologică și varietatea peisajelor, elementele de cultură și tradiție din spațiul montan românesc, dar și sălbăticia regăsită în foarte multe masive montane din România, toate..
15 Sep Pregătește-te pentru drumeție în Munții Țarcu – Cernei – Mehedinți
admin 0 8070
Munții Țarcu, Munții Cernei și Munții Mehedinți sunt grupele montane care fac legătura între Munții Banatului și grupa montană Retezat-Godeanu. Deși sunt situați în Carpații Meridionali din punct de vedere geografic, Munții Țarcu sunt considerați de foarte multă lume ca fiind parte din zona Banat da..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, prin click pe “DA”, acceptați folosirea Tehnologiilor de tip Cookie