Meniu
Coșul tău

Citește Emisii RSS

03 Jun Organizează viitoarea drumeție în Munții Cindrel – Lotrului cu hărțile Munții:Carpați
Muntii 0 510
Pentru iubitorii de natură și de activități outdoor zonele montane reprezintă adeseori cele mai atractive destinații. Pentru o parte dintre aceștia doar munții cu creste semețe și abrupturi periculoase reprezintă o variantă pentru organizarea drumețiilor, dar există și turiști care își doresc drumeț..
03 Jun Hărți de drumeție și cicloturism pentru Munții Șureanu
Muntii 0 309
Munții Șureanu fac parte din Grupa Parâng a Carpaților Meridionali și au cel mai înalt vârf cu altitudinea de 2130 metri în Vârful lui Pătru. Înălțimile acestei subgrupe montane sunt medii și mici, fiind lipsiți de creste abrupte și de custuri glaciare, precum putem întâlni în Munții Parâng spre exe..
03 Jun Invitație la drumeție în Munții Parâng – Latoriței – Căpățânii
Muntii 0 257
Dacă te numeri printre pasionații de natură și de drumeții montane, atunci cu siguranță că Munții Parâng – Latoriței – Căpâțânii pot fi o destinație foarte inspirată. Munții Parâng se numără printre cele mai căutate masive montane din România pe întreaga durată a anului. Argumentele pentru acest luc..
03 Jun Organizează drumețiile în Munții Poiana Ruscă cu ajutorul hărților Munții:Carpați
Muntii 0 166
Situat între Munții Banatului și Munții Apuseni, Masivul Poiana Ruscă este identificat ca fiind o subgrupă de sine stătătoare a Carpaților Occidentali. Munții Poiana Ruscă oferă un peisaj aparte tuturor acelora care doresc să descopere o parte a Carpaților Românești care nu se află printre principal..
02 Jun Hărți de drumeție pentru Munții Retezat – Godeanu – Vâlcan
Muntii 0 305
Munții Retezat – Godeanu – Vâlcan „găzduiesc” pe cea mai mare parte a teritoriului Parcul Național Retezat, primul parc național din România. Munții Retezat sunt recunoscuți ca fiind printre cei mai vizitați munți din România. Acest lucru se datorează atât peisajelor sale deosebite, cât și celor pes..
02 Jun Relaxare pe malul Lacului Văliug la Ponton Casa Baraj
Muntii 0 195
Lacul Văliug sau Lacul Gozna, cum mai este cunoscut acest lac de acumulare din Banat, este una dintre principalele destinații pentru relaxare în zilele caniculare de vară. Însă dincolo de zilele caniculare, Lacul Văliug poate fi o destinație perfectă pentru relaxare chiar și lunile de primăvară sau ..
06 Apr Echipa Munții Carpați te invită la drumeție!
Muntii 0 530
Carpații Românești reprezintă fără îndoială una dintre atracțiile turistice majore și emblematice ale României. Diversitatea geologică și varietatea peisajelor, elementele de cultură și tradiție din spațiul montan românesc, dar și sălbăticia regăsită în foarte multe masive montane din România, toate..
02 Apr Explorează Munții Locvei și Munții Almăjului cu hărțile Munții Carpați
Muntii 0 6228
Chiar dacă Munții Banatului nu oferă înălțimile și peisajele Munților Retezat sau ale Făgărașilor, trebuie spus că fiecare turist poate găsi și în această zonă peisaje de o frumusețe aparte și atracții unice, cum nu mai există în alt colț al țării. Dacă până acum nu ai ajuns să explorezi Munții Locv..
31 Mar Pregătește-te pentru drumeție în Munții Țarcu – Cernei – Mehedinți
Muntii 0 326
Munții Țarcu, Munții Cernei și Munții Mehedinți sunt grupele montane care fac legătura între Munții Banatului și grupa montană Retezat-Godeanu. Deși sunt situați în Carpații Meridionali din punct de vedere geografic, Munții Țarcu sunt considerați de foarte multă lume ca fiind parte din zona Banat da..
10 Mar Descoperă Munții Semenic cu ajutorul hărților de drumeție și a hărților cicloturistice
Muntii 0 10455
Munții Semenic reprezintă o subunitate a Munților Banatului din Carpații Occidentali. Datorită altitudinii, Munții Semenic „găzduiesc” cel mai înalt vârf din Munții Banatului, și anume Vf. Piatra Goznei cu altitudinea de 1447 metri. Pe lângă Vf. Piatra Goznei în Munții Semenic regăsim și vârful mont..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, prin click pe “DA”, acceptați folosirea Tehnologiilor de tip Cookie