Meniu
Coșul tău

Citește Emisii RSS

06 Apr Echipa Munții Carpați te invită la drumeție!
Muntii 0 269
Carpații Românești reprezintă fără îndoială una dintre atracțiile turistice majore și emblematice ale României. Diversitatea geologică și varietatea peisajelor, elementele de cultură și tradiție din spațiul montan românesc, dar și sălbăticia regăsită în foarte multe masive montane din România, toate..
02 Apr Explorează Munții Locvei și Munții Almăjului cu hărțile Munții Carpați
Muntii 0 5786
Chiar dacă Munții Banatului nu oferă înălțimile și peisajele Munților Retezat sau ale Făgărașilor, trebuie spus că fiecare turist poate găsi și în această zonă peisaje de o frumusețe aparte și atracții unice, cum nu mai există în alt colț al țării. Dacă până acum nu ai ajuns să explorezi Munții Locv..
31 Mar Pregătește-te pentru drumeție în Munții Țarcu – Cernei – Mehedinți
Muntii 0 90
Munții Țarcu, Munții Cernei și Munții Mehedinți sunt grupele montane care fac legătura între Munții Banatului și grupa montană Retezat-Godeanu. Deși sunt situați în Carpații Meridionali din punct de vedere geografic, Munții Țarcu sunt considerați de foarte multă lume ca fiind parte din zona Banat da..
10 Mar Descoperă Munții Semenic cu ajutorul hărților de drumeție și a hărților cicloturistice
Muntii 0 10260
Munții Semenic reprezintă o subunitate a Munților Banatului din Carpații Occidentali. Datorită altitudinii, Munții Semenic „găzduiesc” cel mai înalt vârf din Munții Banatului, și anume Vf. Piatra Goznei cu altitudinea de 1447 metri. Pe lângă Vf. Piatra Goznei în Munții Semenic regăsim și vârful mont..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, prin click pe “DA”, acceptați folosirea Tehnologiilor de tip Cookie