Colecţia de hărţi turistice Munţii Carpaţi cuprinde hărți de drumeție, cicloturism și hărți turistice zonale. Colecția acoperă următoarele zone montan..
Pachetul Hărți de Cicloturism Munţii Carpaţi cuprinde 21 de hărți cicloturistice care acoperă următoarele zone montane:Munții Semenic şi Munţii Aninei..
Pachetul Hărți de Drumeție Munţii Carpaţi cuprinde 21 hărți de drumeție care acoperă următoarele zone montane:Munții Semenic şi Munţii Aninei Munţii A..
Pachetul de hărţi Munţii Apuseni cuprinde 14 hărți de drumeție și cicloturism acoperind 7 zone montane:Munţii Gilău şi Muntele MareMunții Zarandului, ..
Pachetul Hărți Munții Moldo Transilvani cuprinde 8 hărți de drumeție și cicloturism care acoperă următoarele zone montane:Munții CeahlăuMunții Harghit..
Pachetul de materiale turistice Munţii Banatului cuprinde următoarele zone montane:Munții Semenic şi Munţii AnineiMunţii Almăjului şi Munţii Locvei&nb..
Munții Șureanu fac parte din Grupa Parâng a Carpaților Meridionali și au cel mai înalt vârf cu altitudinea de 2130 metri în Vârful lui Pătru. Înălțimile acestei subgrupe montane sunt medii și mici, fiind lipsiți de creste abrupte și de custuri glaciare, precum putem întâlni în Munții Parâng spre exe..
Pentru iubitorii de natură și de activități outdoor zonele montane reprezintă adeseori cele mai atractive destinații. Pentru o parte dintre aceștia doar munții cu creste semețe și abrupturi periculoase reprezintă o variantă pentru organizarea drumețiilor, dar există și turiști care își doresc drumeț..
Munții Semenic reprezintă o subunitate a Munților Banatului din Carpații Occidentali. Datorită altitudinii, Munții Semenic „găzduiesc” cel mai înalt vârf din Munții Banatului, și anume Vf. Piatra Goznei cu altitudinea de 1447 metri. Pe lângă Vf. Piatra Goznei în Munții Semenic regăsim și vârful mont..
Chiar dacă Munții Banatului nu oferă înălțimile și peisajele Munților Retezat sau ale Făgărașilor, trebuie spus că fiecare turist poate găsi și în această zonă peisaje de o frumusețe aparte și atracții unice, cum nu mai există în alt colț al țării. Dacă până acum nu ai ajuns să explorezi Munții Locv..
Munții Retezat – Godeanu – Vâlcan „găzduiesc” pe cea mai mare parte a teritoriului Parcul Național Retezat, primul parc național din România. Munții Retezat sunt recunoscuți ca fiind printre cei mai vizitați munți din România. Acest lucru se datorează atât peisajelor sale deosebite, cât și celor pes..
Situat între Munții Banatului și Munții Apuseni, Masivul Poiana Ruscă este identificat ca fiind o subgrupă de sine stătătoare a Carpaților Occidentali. Munții Poiana Ruscă oferă un peisaj aparte tuturor acelora care doresc să descopere o parte a Carpaților Românești care nu se află printre principal..
Carpații Românești reprezintă fără îndoială una dintre atracțiile turistice majore și emblematice ale României. Diversitatea geologică și varietatea peisajelor, elementele de cultură și tradiție din spațiul montan românesc, dar și sălbăticia regăsită în foarte multe masive montane din România, toate..
Munții Țarcu, Munții Cernei și Munții Mehedinți sunt grupele montane care fac legătura între Munții Banatului și grupa montană Retezat-Godeanu. Deși sunt situați în Carpații Meridionali din punct de vedere geografic, Munții Țarcu sunt considerați de foarte multă lume ca fiind parte din zona Banat da..
Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, prin click pe “DA”, acceptați folosirea Tehnologiilor de tip Cookie