Meniu
Coșul tău

Detineti o afacere in domeniul turismului si doriti sa o promovati online?Acum aveti această posibilitate simpla si rapida si la un cost avantajos.Pachetul ”Partener” include:- listarea gratuita a afacerii pe muntiicarpati.com - spatiu digital de promovare a turismului montan din Romania;- promovare..
321,00Lei
Fără TVA:269,75Lei
Detineti o afacere in domeniul turismului si doriti sa o promovati online?Acum aveti aceasta posibilitate impreuna cu achizitia unor harti la preturi promotionale!Pachetul ”Partener Premium” include:- listarea gratuita a afacerii pe muntiicarpati.com - spatiu digital de promovare a turismului m..
797,00Lei
Fără TVA:669,75Lei
Detineti o afacere in domeniul turismului si doriti sa o promovati online?Acum aveti aceasta posibilitate impreuna cu achizitia unor harti la preturi promotionale!Pachetul ”Partener Premium Plus” inlcude:- listarea gratuita a afacerii pe muntiicarpati.com - spatiu digital de promovare a turismu..
1.714,00Lei
Fără TVA:1.440,34Lei
Pachet pentru Institutii publice si Asociatii turistice mariPromovare online, materiale de informare turistica si promovare personalizataPachetul include:- listarea gratuită pe site-ul muntiicarpati.com a membrilor asociatiei, colaboratorilor, institutiilor si evenimentelor regionale;- promovare onl..
10.957,52Lei
Fără TVA:9.208,00Lei
Pachet pentru Institutii publice si Asociatii turistice mediiPromovare online, materiale de informare turistica si promovare personalizataPachetul include:- listarea gratuită pe site-ul muntiicarpati.com a membrilor asiciatiei, colaboratorilor, institutiilor si evenimentelor regionale..
6.378,40Lei
Fără TVA:5.360,00Lei
Pachet pentru Institutii publice si Asociatii turistice miciPromovare online, materiale de informare turistica si promovare personalizataPachetul include:- listarea gratuită pe site-ul muntiicarpati.com a membrilor asiciatiei, colaboratorilor, institutiilor si evenimentelor regionale;..
2.951,20Lei
Fără TVA:2.480,00Lei
Pachet pentru Institutii publice si Asociatii turistice zonalePromovare online, materiale de informare turistica si promovare personalizataPachetul include:- listarea gratuită pe site-ul muntiicarpati.com a membrilor asociatiei, colaboratorilor, institutiilor si evenimentelor regional..
28.560,00Lei
Fără TVA:24.000,00Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, prin click pe “DA”, acceptați folosirea Tehnologiilor de tip Cookie