Meniu
Coșul tău

Detineti o afacere in domeniul turismului si doriti sa o promovati online? Acum aveti aceasta posibilitate impreuna cu achizitia unor harti turistice la preturi promotionale!Pachetul ”Partener Premium” include:- promovare in cadrul campaniilor zonale alaturi de alti parteneri Muntii Carpati..
797,00Lei
Fără TVA:669,75Lei
Detineti o afacere in domeniul turismului si doriti sa o promovati online?Acum aveti aceasta posibilitate impreuna cu achizitia unor harti turistice la preturi promotionale!Pachetul ”Partener Premium” include:- promovare personalizata cu listarile afacerii tale pe durata a 12 luni;- promovare i..
1.714,00Lei
Fără TVA:1.440,34Lei
Podișul Transilvaniei - Hartă turistică zonală Podișul Transilvaniei - Hartă turistică zonală
Nou -50 %
Hărțile turistice zonale Munții Carpați oferă o imagine de ansamblu a zonelor turistice și reprezintă o unealtă practică în organizarea unei excursii.Informaţiile relevante și principalele obiective turistice sunt reprezentate atât grafic cât și textual într-o maniera ușor de înțeles. Harta c..
4,76Lei 9,52Lei
Fără TVA:4,00Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, prin click pe “DA”, acceptați folosirea Tehnologiilor de tip Cookie