Meniu
Coșul tău

Echipa Muntii Carpati petrece minim o saptamana in arealul turistic al beneficiarului, pentru a scrie povestea locului in Jurnal de Călătorie. Cu alte cuvinte, se vor scrie articole pe site-ul muntiicarpati.com despre inventarul patrimoniului local, particularitățile locului, gastronomie, obiceiuri ..
14.518,00Lei
Fără TVA:12.200,00Lei
Detineti o afacere in domeniul turismului si doriti sa o promovati online?Acum aveti această posibilitate simpla si rapida si la un cost avantajos.Pachetul ”Partener” include:- listarea gratuita a afacerii pe muntiicarpati.com - spatiu digital de promovare a turismului montan din Romania;- promovare..
321,00Lei
Fără TVA:269,75Lei
Detineti o afacere in domeniul turismului si doriti sa o promovati online?Acum aveti aceasta posibilitate impreuna cu achizitia unor harti la preturi promotionale!Pachetul ”Partener Premium” include:- listarea gratuita a afacerii pe muntiicarpati.com - spatiu digital de promovare a turismului m..
797,00Lei
Fără TVA:669,75Lei
Detineti o afacere in domeniul turismului si doriti sa o promovati online?Acum aveti aceasta posibilitate impreuna cu achizitia unor harti la preturi promotionale!Pachetul ”Partener Premium Plus” inlcude:- listarea gratuita a afacerii pe muntiicarpati.com - spatiu digital de promovare a turismu..
1.714,00Lei
Fără TVA:1.440,34Lei
Pachet pentru Institutii publice si Asociatii turistice mariPromovare online, materiale de informare turistica si promovare personalizataPachetul include:- listarea gratuită pe site-ul muntiicarpati.com a membrilor asociatiei, colaboratorilor, institutiilor si evenimentelor regionale;- promovare onl..
10.957,52Lei
Fără TVA:9.208,00Lei
Pachet pentru Institutii publice si Asociatii turistice mediiPromovare online, materiale de informare turistica si promovare personalizataPachetul include:- listarea gratuită pe site-ul muntiicarpati.com a membrilor asiciatiei, colaboratorilor, institutiilor si evenimentelor regionale..
6.378,40Lei
Fără TVA:5.360,00Lei
Pachet pentru Institutii publice si Asociatii turistice miciPromovare online, materiale de informare turistica si promovare personalizataPachetul include:- listarea gratuită pe site-ul muntiicarpati.com a membrilor asiciatiei, colaboratorilor, institutiilor si evenimentelor regionale;..
2.951,20Lei
Fără TVA:2.480,00Lei
Pachet pentru Institutii publice si Asociatii turistice zonalePromovare online, materiale de informare turistica si promovare personalizataPachetul include:- listarea gratuită pe site-ul muntiicarpati.com a membrilor asociatiei, colaboratorilor, institutiilor si evenimentelor regional..
28.560,00Lei
Fără TVA:24.000,00Lei
Colecţia de hărţi și minighiduri turistice Munţii Carpaţi acoperă următoarele zone montane:Munții Semenic şi Munţii AnineiMunţii Almăjului şi Munţii Locvei Munţii Ţarcu, Muntele Mic, Munţii Cernei, Munţii Godeanu și Munţii MehedinţiMunţii Retezat, Munţii Godeanu și Munţii VâlcanMunţii Poiana Ru..
192,78Lei 385,56Lei
Fără TVA:162,00Lei
Hărţile de cicloturism Munţii Carpaţi prezintă atât imagine de ansamblu 3D a zonelor montane cât și imaginea 2D utilă pentru orientarea în teren.Distanţele și diferenţele de nivel ale fiecărui traseu propus permit o estimare a nivelului de dificultate si a timpilor de parcurgere. Harta cuprind..
9,52Lei 9,52Lei
Fără TVA:8,00Lei
Hărţile de drumeţie Munţii Carpaţi sunt utile atât pentru organizarea unei drumeţii cât și pentru drumeţia propriu-zisă.Cu o scară de 1:100.000 și curbe de nivel din 100 în 100 de metri, hărţile de drumeţie reprezintă traseele oficiale și principalele obiective turistice. Harta cuprinde Munţii..
9,52Lei 9,52Lei
Fără TVA:8,00Lei
Hărțile turistice zonale Munții Carpați oferă o imagine 3D de ansamblu a zonelor montane și reprezintă o unealtă practică în organizarea unei vacanțe.Informaţiile relevante și principalele obiective turistice sunt reprezentate atât grafic cât și textual într-o maniera prietenească. Harta cupr..
9,52Lei 9,52Lei
Fără TVA:8,00Lei
Afişare 1 - 27 din 53 (2 pagini)
Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, prin click pe “DA”, acceptați folosirea Tehnologiilor de tip Cookie