Meniu
Coșul tău

Toate Produsele

Hărţile de cicloturism Munţii Carpaţi prezintă atât imagine de ansamblu 3D a zonelor montane cât și imaginea 2D utilă pentru orientarea în teren.Distanţele și diferenţele de nivel ale fiecărui traseu propus permit o estimare a nivelului de dificultate si a timpilor de parcurgere. Harta cuprind..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Hărţile de drumeţie Munţii Carpaţi sunt utile atât pentru organizarea unei drumeţii cât și pentru drumeţia propriu-zisă.Cu o scară de 1:100.000 și curbe de nivel din 100 în 100 de metri, hărţile de drumeţie reprezintă traseele oficiale și principalele obiective turistice. Harta cuprinde Munţii..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Hărțile turistice zonale Munții Carpați oferă o imagine 3D de ansamblu a zonelor montane și reprezintă o unealtă practică în organizarea unei vacanțe.Informaţiile relevante și principalele obiective turistice sunt reprezentate atât grafic cât și textual într-o maniera prietenească. Harta cupr..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Pachet Hărți de Drumeție Munții Carpați - 21 de hărți Pachet Hărți de Drumeție Munții Carpați - 21 de hărți
Nou -40 %
Pachetul Hărți de Drumeție Munţii Carpaţi cuprinde 21 hărți de drumeție care acoperă următoarele zone montane:Munții Semenic şi Munţii Aninei Munţii Almăjului şi Munţii Locvei Munţii Ţarcu, Cernei și Munţii Mehedinţi Munţii Retezat, Godeanu și VâlcanMunții Făgăraș (zonală 3D cu trasee drumeție)Munţi..
189,00Lei 315,00Lei
Fără TVA:189,00Lei
Pachet Munţii Bucegi Făgăraş - 5 hărţi
Nou -20 %
Pachetul de materiale turistice Munţii Bucegi şi Făgăraş  cuprinde următoarele zone montane:Munţii Făgăraş, Munţii Cozia, Munţii Ghiţu, Munţii Frunţii, Munţii Iezer-Păpușa şi Munţii Ţaga (cicloturism și zonală 3D cu trasee drumeție)Munţii Bucegi, Munţii Piatra Craiului, Munţii Leaota, Munţii B..
60,00Lei 75,00Lei
Fără TVA:60,00Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, prin click pe “DA”, acceptați folosirea Tehnologiilor de tip Cookie