Meniu
Coșul tău

Detineti o afacere in domeniul turismului si doriti sa o promovati online?Acum aveti această posibilitate simpla si rapida si la un cost avantajos.Pachetul ”Partener” include:- listarea gratuita a afacerii pe muntiicarpati.com - spatiu digital de promovare a turismului montan din Romania;- promovare..
321,00Lei
Fără TVA:269,75Lei
Detineti o afacere in domeniul turismului si doriti sa o promovati online?Acum aveti aceasta posibilitate impreuna cu achizitia unor harti la preturi promotionale!Pachetul ”Partener Premium” include:- listarea gratuita a afacerii pe muntiicarpati.com - spatiu digital de promovare a turismului m..
797,00Lei
Fără TVA:669,75Lei
Detineti o afacere in domeniul turismului si doriti sa o promovati online?Acum aveti aceasta posibilitate impreuna cu achizitia unor harti la preturi promotionale!Pachetul ”Partener Premium Plus” inlcude:- listarea gratuita a afacerii pe muntiicarpati.com - spatiu digital de promovare a turismu..
1.714,00Lei
Fără TVA:1.440,34Lei
Pachet pentru Institutii publice si Asociatii turistice mariPromovare online, materiale de informare turistica si promovare personalizataPachetul include:- listarea gratuită pe site-ul muntiicarpati.com a membrilor asociatiei, colaboratorilor, institutiilor si evenimentelor regionale;- promovare onl..
10.957,52Lei
Fără TVA:9.208,00Lei
Pachet pentru Institutii publice si Asociatii turistice mediiPromovare online, materiale de informare turistica si promovare personalizataPachetul include:- listarea gratuită pe site-ul muntiicarpati.com a membrilor asiciatiei, colaboratorilor, institutiilor si evenimentelor regionale..
6.378,40Lei
Fără TVA:5.360,00Lei
Pachet pentru Institutii publice si Asociatii turistice miciPromovare online, materiale de informare turistica si promovare personalizataPachetul include:- listarea gratuită pe site-ul muntiicarpati.com a membrilor asiciatiei, colaboratorilor, institutiilor si evenimentelor regionale;..
2.951,20Lei
Fără TVA:2.480,00Lei
Pachet pentru Institutii publice si Asociatii turistice zonalePromovare online, materiale de informare turistica si promovare personalizataPachetul include:- listarea gratuită pe site-ul muntiicarpati.com a membrilor asociatiei, colaboratorilor, institutiilor si evenimentelor regional..
28.560,00Lei
Fără TVA:24.000,00Lei
Hărţile de cicloturism Munţii Carpaţi prezintă atât imagine de ansamblu 3D a zonelor montane cât și imaginea 2D utilă pentru orientarea în teren.Distanţele și diferenţele de nivel ale fiecărui traseu propus permit o estimare a nivelului de dificultate si a timpilor de parcurgere. Harta cuprind..
9,52Lei 9,52Lei
Fără TVA:8,00Lei
Hărţile de drumeţie Munţii Carpaţi sunt utile atât pentru organizarea unei drumeţii cât și pentru drumeţia propriu-zisă.Cu o scară de 1:100.000 și curbe de nivel din 100 în 100 de metri, hărţile de drumeţie reprezintă traseele oficiale și principalele obiective turistice. Harta cuprinde Munții..
9,52Lei 9,52Lei
Fără TVA:8,00Lei
Hărțile turistice zonale Munții Carpați oferă o imagine 3D de ansamblu a zonelor montane și reprezintă o unealtă practică în organizarea unei vacanțe.Informaţiile relevante și principalele obiective turistice sunt reprezentate atât grafic cât și textual într-o maniera prietenească. Harta cupr..
9,52Lei 9,52Lei
Fără TVA:8,00Lei
Pachet Munţii Cindrel și Munţii Lotrului - 3 hărţi 1 minighid Pachet Munţii Cindrel și Munţii Lotrului - 3 hărţi 1 minighid
Nou -50 %
Pachet Munţii Cindrel și Munţii Lotrului cuprinde următoarele zone montane:Munţii Şureanu şi Munţii OrăştieHărţile turistice zonale prezintă imaginea de ansamblu a arealului montan şi permit o planificare facilă a unui sejur în timp ce hărţile de drumeţie și cicloturism sunt utile în orice drum..
21,69Lei 43,38Lei
Fără TVA:18,23Lei
Afişare 1 - 27 din 44 (2 pagini)
Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, prin click pe “DA”, acceptați folosirea Tehnologiilor de tip Cookie