Meniu
Coșul tău

Livrare Comenzi

Livrari pe teritoriul Romaniei

Comenzile plasate online pe www.magazin.muntiicarpati.com sunt livrate prin FAN CURIER la adresa clientului specificata in formularul de comanda.

Taxa de expeditie afisata la plasarea comenzii este calculata pentru localitatile in aria de acoperire a FAN Courier.

Pentru localitatile in afara ariei de acoperire a FAN Courier, la taxa de expeditie afisata se adauga 0.80 Lei/km + TVA, taxa care se va achita agentului FAN Courier la momentul ridicarii coletului.

Termenul de livrare este de 5 zile lucratoare din momentul confirmarii disponibilitatii stocului.

Taxa de transport este de 19 RON  fara TVA pentru orice destinatie din aria de acoperire a transportatorilor parteneri. Promotii de transport gratuit pot fi anuntate in campanii punctuale.

Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de Magazin Muntii Carpati.

Comenzile primite vineri dupa orele 17.00 vor fi procesate incepand cu saptamana viitoare, luni dimineata.

Produsele livrate gresit sau lipsa trebuie raportate prin email in maxim 48 de ore de la momentul livrarii.

Atentie! : Nu se efectueaza livrari in weekend. Livrarile se realizeaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare. In cazul in care curierul nu va gaseste la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda va fi returnata la sediul magazinului online. Daca veti dori ulterior produsele, puteti replasa comanda. Nu lucram cu Posta Romana.

Magazin Muntii Carpati nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului. 

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, prin click pe “DA”, acceptați folosirea Tehnologiilor de tip Cookie